tar knekken på 
nettside skam

Personvern 

Innholdsfortegnelse

Denne personvernerklæringen gjelder for Webberne sin nettside – Webberne.no

Webberne.no er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn på denne nettsiden.

Webberne.no samler ikke inn sensitive personopplysninger. 

Personopplysninger som sendes til oss via mail, telefon eller kontaktskjema vil bare bli brukt til å kontakte deg i forbindelse med din henvendelse. Opplysningene vil ikke bli brukt til noe annet enn hva som vil være relevant for ditt kundeforhold.

Du kan alltid be om at vi sletter dine data ved å sende oss en epost på;

E-post: [email protected]


Hvor lenge oppbevarer vi opplysninger?

På våre nettsider sporer vi aktiviteter for å bedre forstå besøkendes atferd og vi bruker denne dataene til å optimalisere våre nettsider slik at besøkende finner det de leter etter lettere og har en bedre bruker opplevelse.

All sporing gjøres anonymt. Din IP adresse vil bli det eneste systemet lagrer. Og IP adressen gir oss ikke innsikt på diin identitet. 

Som bruker av vår nettside har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.


Cookies / informasjonskapsler

Webberne.no benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små midlertidige filer som blir lagret på datamaskinen din for at nettsiden vår skal virke best mulig for deg som bruker.

Hensikten er at nettleseren skal kunne ivareta personlig informasjon fra forskjellige vevtjenere på nettet, for eksempel identifisering og sporing av brukernavigering. Bruk av informasjonskapsler gjør det enkelt for programmerere å håndtere for eksempel brukerpreferanser og elektronisk handlekurv.

Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler. Merk at ved å endre på innstillingene for cookies i din nettleser kan det føre til at mange nettsteder ikke fungerer optimalt.


Informasjonskapsler for visning og funksjonalitet

Google Analytics og andre atferds trasporingsverktøy.

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. (”Google”). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonene som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Vi bruker anonymizeIP, en funksjon i sporingskoden som gjør at en enkeltbruker ikke kan identifiseres. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av internett.

Google kan overføre denne informasjonen til tredjepart hvis dette kreves iht. lovverket eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google.

Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Våre nettsider bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsiden. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er besøkt osv.


Sosiale medier

Cookies fra sosiale medier kan settes dersom du er logget på en eller flere sosiale medier og bruker en funksjon eller link via vår nettside som er tilknyttet en av disse tjenestene. Informasjonen kan også brukes til å gi deg relevante tilbud i sosiale medier.


Innebygd innhold fra andre nettsider

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.
Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet. For eksempel youtube.com.


Samtykke til bruk av informasjonskapsler

Når du besøker og bruker Webberne.no, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

tar knekken på nettside skam

KOM i GANG nå med

En hyggelig prat