tar knekken på 
nettside skam

Bedriftsfotografering

Kvalitetsbilder bygger tillit og engasjerer

Portfolio

INTERESSE OG EN FORKJÆLIGHET FOR FOLK

Portrett

Det er en god grunn til at vi ser folk i øynene når vi samhandler. Jeg har evnen til å få et ærlig, selvsikker blikk eller et ekte, uanstrengt smil ut av alle jeg møter. Også foran mitt kamera.

Arbeidsmiljø

Vi bestemmer om en nettside eller en sosiale medier postering er verdt vår tid ut i fra inntrykket vi får fra bildene. Jeg skaper bilder som skaper interesse slik at besøkende leser videre i stedet for å klikke videre.

Gruppebilder

Et energifylt gruppebilde reflekterer god kommunikasjon, effektivitet og arbeidsglede. Det gir oss tryggheten vi trenger for å gå videre med et samarbeid, jobbintervju, kjøp av tjeneste.

Musikk, mat og mer

Jeg har fotografert alt fra betong skyskrapere til myke flamingoer, fra søte barn til de kongelige. I denne portfolioen kan du se et utvalg som viser bredde i mitt fotografisk arbeid.

OMTALER

Forkjellige type oppdrag og klienter... Ganske like meninger.

GLAD FOTOGRAF MED

STOR ENTUSIASME

Alle kan ta et bilde og redigere det automatisk nå om dagen. Det er ikke den type fotografi vi snakker om her. Fotografi er kunsten av å bruke virkemidler for å overføre et  budskap til betrakteren ved å fremme en følelse. Familie, barn, bryllup; de bildene er vi vant til å se og smile stort på. Bedriftsfotografi kan også fremkallende følelser  for at de skal være effektive for markedsføringen. Det er der jeg kommer inn 🤓

Noen av

Mine vellykkede klienter

Spørsmål og svar

Det er altid greit å spøre

Hvorfor skal jeg betale for en profesjonell bedriftsfotograf når jeg kjenner noen som kan ta bilder gratis?

Selv om du kjenner noen som tilbyr seg å ta bilder gratis, er det viktig å vurdere deres erfaring med spesifikt bedriftsfotografi. Mange tar flotte familie- eller naturbilder, eller har en stor lidenskap for fotografering, men mangler fortsatt den profesjonelle erfaringen som er kritisk for bedriftsfotografering.

Det viktigste med en bedriftsfotograf er forståelsen for at de fleste har egentlig ikke lyst til å bli fotografert og føler seg allerede presset til det. Det er da vår egenskap å gjøre det så lett og hyggelig som overhodet mulig for de mens vi holder fokus på det som vår klient er ute etter å få. DET er jobben.

Jeg har dessverre hørt om mange tilfeller hvor amatørfotografen ikke møtte opp, manglet riktig utstyr, ikke skapte en god stemning, og leveransen var stressende.

Be alltid om referansebilder og omtaler for å bedømme om fotografen har god erfaring fra tidligere jobber med  bedriftsfotografering.

En profesjonell fotograf forstår dybden i sitt fag, inkludert lyssetting og komposisjon, og oppdaterer seg kontinuerlig både kunnskapsmessig og utstyrsvis for å forbli konkurransedyktig.

Med min lange erfaring har jeg møtt mange fotografiske utfordringer, som gjør meg tilpasningsdyktig i nesten alle situasjoner.

Prisen varierer etter prosjektets omfang og fotografens erfaring. Se på dette som en investering i bedriftens image. Å lage en pakkeløsning av fototjenester er en god måte å få mer for pengene.

Noen fotografer viser lave session priser og så kommer med uhyre høye per bilde priser. Jeg velger å ha en transparent prisstruktur. Startpris, per time pris + per bilde pris. Alle får du i mitt tilbud og mine klienter oftest får mye mer en du betaler for 🙂

Varigheten avhenger av omfanget. Jeg kommuniserer og planlegger grundig med min kontaktperson altid for å sikre minimal forstyrrelse i din bedrifts daglige drift. Et godt planlagt fotodag er bare hyggelig og skaper gode minner i tillegg til gode bilder.

Bildene kan brukes på din nettside, i markedsføringsmateriell som flyers eller roll-ups, på sosiale medier, årsrapporter, og internt for å styrke merkevareidentiteten.

Ja, en erfaren bedriftsfotograf kan veilede deg i hvordan du best kan utnytte bildene til å støtte dine forretningsmål.

Det anbefales å oppdatere bildene minst hvert annet år, eller ved store endringer i bedriften.

Se først etter en portefølje som speiler den stilen og kvaliteten du ønsker, samt gode anmeldelser fra tidligere kunder. Det er viktig å vurdere fotografens erfaring og prosessen rundt fotograferingen.

Planlegg et møte med fotografen for å diskutere merkevaren din, dine verdier, og budskapet du ønsker at bildene skal formidle. Ikke alle fotografer fokuserer på å formidle et budskap; noen tar kun bilder av det de ser. Samarbeid nært med fotografen for å sikre at bildene kommuniserer riktig.

Det kan naturligvis hende. Det er viktig å ikke forutsette at du og fotografen umiddelbart er enige om stil. Derfor er skisser og mood boards essensielt; det handler om å se på inspirasjonsbilder sammen for å bestemme hvilken stil dere ønsker for deres bilder.

Når det gjelder det tekniske og kvaliteten på bildene, er det avgjørende å grundig vurdere fotografens eksisterende portefølje. Mange fotografer spesialiserer seg på en bestemt stil og er mest komfortable med denne. Hvis du setter pris på deres stil, er det flott. Men hvis du ønsker noe de ikke tidligere har gjort, er det viktig å være forsiktig. Valget er til slutt ditt.

En profesjonell fotograf vil gjøre sitt ytterste for at du skal være fornøyd med resultatet. Hvis det er aspekter ved bildene du ikke er fornøyd med, bør du ta dette opp med fotografen for å se om det er mulig med en ny fotoseanse eller justeringer av de eksisterende bildene.

Merk deg at hvis du godtok et tilbud uten forutgående klargjørende kommunikasjon, eller avslo foreslåtte forberedelsesmøter, eller ikke utførte nødvendig forarbeid, kan ikke fotografen holdes ansvarlig for en ny fotografering.

Det er viktig å sette seg inn i fotografens vilkår og betingelser.

Har du andre bekymringer eller spørsmål?
Ikke la dem holde deg tilbake.

La oss ta en prat.
KOM i GANG nå

Velg dato og tjenester

Arbeidsmiljø

Gruppebilder

KOM i GANG nå

Bestill gratis nettsideanalyse

Noen av bedriftene
jeg har jobbet med

Type bedrifter
jeg vil gjerne møte og hjelpe

tar knekken på nettside skam