tar knekken på 
nettside skam

Opphavsrettserklæring for Webberne AS
og Silenzia.com

Innholdsfortegnelse

Webberne AS og Silenzia.com, er drevet av Levent Ultanur. Vi setter pris på ditt besøk og din interesse for vårt arbeid innen fotografi, film og nettsidedesign. Vårt mål er å inspirere og berike ditt digitale univers med kvalitetsinnhold.

Alt innhold på disse nettstedene, inkludert, men ikke begrenset til, fotografier, filmklipp og designelementer, er beskyttet av opphavsrett. Dette betyr at innholdet tilhører Levent Ultanur og Webberne AS, med mindre annet er angitt. Vi ønsker å dele vår kreativitet med deg og bidra til at du finner det du ser etter, enten det er for inspirasjon, samarbeid eller tjenester.

Hva betyr dette for deg?

Du er velkommen til å vise og dele innholdet for personlig bruk, så lenge du gir tydelig og lesbar kreditt til Levent Ultanur og Webberne.no eller Silenzia.com og lenker tilbake til vår nettside.
På digitale medier må nettsidene lenkes til url (nettsideadresse) som er gitt under.

 

For ikke komersielle eller bedriftsrelaterte fotografier og film:
Foto > https://silenzia.com/

Film > https://silenzia.com/film-produksjon/

For komersielle eller bedriftsrelaterte fotografier og film:

Foto > https://webberne.no/bedriftsfotograf-med-erfaring-og-godt-humor/

Film > https://webberne.no/filmer-som-vekker-folelser/

 

1 – Bildene må ikke endres / redigeres på noe som helst måte; beskjæring, endring av farger osv.

2 – Kreditt må gis alltid i godt synlig og i lesbar størrelse.

3 – Brosjyre, andre trykksaker for egen promotering er ok med kreditering.

Foto: Levent Ultanur 

4 – Aldri gi bort bildene til designer, journalist osv. uten å sikre at de forstår og skal opprettholde disse retningslinjene.

5 – Bruk i bøker, tidskrift og andre publiseringer må avtales med meg.

6 – Ingen kommersiell bruk uten avtale. Annonse, reklame osv. 

Er det tvil, ta gjerne bare kontakt, det er altd enklere ;)

  • OBS! Komersiell bruk, reproduksjon, modifisering (som for eksempel beskjæring eller å gjør om til svart hvit), distribusjon, eller annen form for utnyttelse av vårt arbeid, uten forutgående skriftlig samtykke, er strengt forbudt.
  • OBS! Dersom du ønsker å bruke vårt innhold på en måte som ikke er dekket av disse retningslinjene, vennligst kontakt oss for å diskutere muligheten for samarbeid eller for å innhente tillatelse.

Vi tror på ærlighet og åpenhet i alle våre forretninger og ser frem til å høre fra deg. Vårt mål er å sikre at både du og vi kan nyte og dra nytte av kreativiteten som florerer på en rettferdig måte.

Takk for at du respekterer vårt arbeid og de rettighetene som beskytter det. La oss sammen skape mer verdi og skjønnhet i verden.

For spørsmål eller forespørsler, ta kontakt med oss på mobilnummer 929 929 90 eller ved å sende epost til [email protected].

mvh.

Levent Ultanur, Webberne AS

 

KOM i GANG nå

Bestill gratis nettsideanalyse

tar knekken på nettside skam