Vilkår og betingelser

Serviceavtale + Vilkår og Betingelser per 01.April.2022

Sikkerhet av en nettside er en veldig viktig. Men siden det er usynlig er det en ofte oversett del i konstruksjon av en nettside. Så lenge vi har samarbeid skal vi sørge for at deres nettsider har følgende tjenester aktive og oppdaterte.

EAGLE EYE Sikkerhet, Oppdateringer, Sikkerhetskopieringer en gang i måned og 30 min. innholdsoppdateringer og konsultasjon. (Se detaljer.)

Sikkerhet:

– Hemmelig login url.

– Hemmelig database prefix

– SSL encryption (https://) –

– 2 stegs authentication login med Google authenticator app på mobil for ekstra sikkerhet.

– 20+ andre instanser i installasjonen sikres.

– Månedlige sjekk for skadevare i filer og mulig rydding.

Oppdateringer:

Å holde nettsiden oppdatert sørger for eventuelle sikkerhetshull i programvarene er fikset og funksjonaliteten ikke sviktes eller i verste fall stopper. 

Vi tar månedlige sjekk og oppdaterer programvarene på en skånsomt måte. Det vil si at vi ikke bruker automatiske oppdateringer. Vi først oppdaterer programvarene en og en i en test kopi av nettsiden (staging site); kun etter at vi er sikre på at det oppstår ingen konflikter som skaper problemer oppdaterer vi de i «live» nettsiden.

 

Sikkerhetskopieringer:

Dessverre kan ingen garantere at en nettside skal aldri gå ned eller bli hacket. Dette kan også skje selv om vi har veldig mange sikkerhetstiltak på plass. Så vi har en backup plan (literally!) 

Vi tar daglige sikkerhetskopiering av nettsiden og lagrer de 30 siste. Vi kan til enhver tid sette nettsiden tilbake til en tidligere versjon.

Dette kan vi gjøre selv om vi ikke har tilgang til selve nettsidens kontrollpanel siden vi har en ekstern kontrollpanel med tilgang til serveren.

Oppdatering av innhold og/eller konsultasjon: 

30min. per måned for generell rådgivning og innholdsoppdateringer eller annet arbeid på nettsiden er inkludert. Hver henvendelse vil bli timeført med minimum 15 minutter. Ubrukt tid overføres ikke til neste måned.

 

Vilkår og betingelser:

Vi har taushetsplikt overfor hverandres bedrifter og holder alle detaljer på våre avtaler hemmelige for andre; herunder; priser, rabattavtaler, leverandør, kunde informasjon og lignende. 

Webberne forbeholder seg retten til å vise frem produktene/tjenestene vi har levert til kunde som en del av vår portefølje. Dette innebærer blant annet fremvisning med link på nettsider og annonsering i diverse media.

Vi bruker flere store leverandører for noen av tjenestene vi leverer; men dessverre i dagens digitale verden kan ingen garantere 100% feilfritt operasjon. Vi er utrustet til å følge opp eventuelle feil som kan oppstå i vår nettsideoppsett og er klar til å gjenopprette i kort tid takk til vår Eagle Eye oppsett. Deres serviceavtale gir kontroll av nettsiden visuelt og funksjonelt en gang per måned. Om dere føler at det er nødvendig med yppigere sjekk og oppdateringer kan dette avtales. 

Webberne er ikke ansvarlig for eventuelle skader, finansielle tap eller generelle tap som er påført noen av de involverte partene som følge av tjenesten/produktet som er levert eller bruken av tjenesten/produktet. Webberne er ikke ansvarlig for å rette eventuelle feil på tjenesten/produktet som kommer som følge av tredjeparts endringer, nye versjoner eller avvikling/konkurs. Webberne er ikke ansvarlig for å rette eventuelle feil på tjenesten/produktet som kommer som følge av eldre nettlesere. Det vil alltid kunne forventes mindre forskjeller mellom forskjellige nettlesere. Som grunnlag skal leveransen til Webberne fungere i den nyeste utgaven av Chrome, Firefox, Safari og Edge ved leveranse tidspunktet. 

Webberne gir ingen garantier for resultat, tjeneste eller besparelse, plassering eller rangering i Google eller andre søkemotorer.

Serviceavtalen kan heves av begge partene med minimum to måneders varsel. Klienten eier sin nettside og innhold.

Alle filer, herved; tekster, bilder, video osv. og siste versjon av installasjons-filene vil leveres til kunden i en nedlastingsmappe. 

To månedene er deres garanti for at dere får tid til flytte over nettsiden  til deres egen webhotell. Dette kan gjøres av deres ny webmaster. All tilgang og rettigheter vil bli gitt etter signert sluttavtale.

Oppsigelse på alle produkter skal leveres personlig av kunden per e-post til admin@webberne.no Oppsigelser som ikke følger disse kravene kan bli avvist.

Viktig å bemerke at vi bruker noen betalte tjenester og programvare blant annet web-hosting. Med en eventuell avtaleslutt kan deres nettside enten overføres til egen konto hos vår leverandør og vil koste en månedlig sum basert på deres valg eller overføres og settes opp til en web-hotell av deres ny webmaster. Premium programvare må betales for for å forsette å ha all funksjonaliteter og oppdateringer.

Timepriser kan endres på sikt men med en varsel til kunden i god tid (minst 3 måneder).

Alle priser er eks. mva. 

 

Kontaktperson: Levent Ultanur

mobil 929 929 90 – Webberne AS